Atunci cand am fost copil am desenat si am scris si eu liste luuungi si stufoase, nu stiu cum a reusit Mos Craciun sa o citeasca dar a reusit intotdeauna sa descifreze desene mele, astfel primind jucaria mult dorita sub bradul frumos inpodobit.
Suntem in perioada de dinaintea sarbatorilor de iarna, o perioada in care toti copii traiesc magia minunilor, a cadourilor si a visurilor implinite. Toti copii deseneaza jucariile pe care si le doresc, cei care stiu sa scrie deja pregatesc scrisori si liste lungi cu multe jucarii ravnite.
Am ajuns in partea cealalta a baricadei, sunt parinte si astept cu interes desenele, acum scrisorile copiilor mei sa vad, care ar fi cadoul dorit, jucaria care sa le ofere marea bucurie in ajunul Craciunului. In acest an Mosul va avea de lucru, fiindca am primit nu demult de la ai mei acest desen care reprezinta locul de joaca mult visat, pe care si-l doresc la casa bunicilor in gradina, pentru a o putea explora in toata vacanta de vara. Daca si copiilor Dvs va place acest complex de joaca, il puteti comanda aici: https://junglegym.ro/complexe/jungle-gym-playhouse-platforma-xl-swing/

Invatam de zori poezia pe care o vom spune Mosului, invatam si exersam cantecele pe care le vom canta cu familia stand in jurul bradului asteptand magia.
Pe langa faptul ca noi, parintii vrem sa oferim copiilor nostri o copilarie cat mai fara griji avem si responsabilitatea de a arata copiilor sa invete sa aleaga destept si intelept printre miile de jucarii vazute la televizor sau prin magazine.
Acum cu ceva timp is urma am scris un articol cu privire la beneficiile leganatului, va recomand sa o cititi aici: https://junglegym.ro/2017/02/17/beneficiile-uimitoare-ale-leganatului/
Dealtfel sunt convinsa, copii s-au jucat toata vara in aer liber, au explorat toate posibilitatile unui loc de joaca amenajat doar pentru ei si s-au dat in voie pe toate felurile de leagane gasite in jurul lor. Copii, pana la varsta scolara instinctiv au nevoie de miscarea de leganare. Daca vreti sa vedeti cate feluri si modele de leagane exista, va rugam vizitati acest link: http://www.nordinova.ro/spl/843311/LEAGANE si veti vedea varietatea mare de tipuri de leagane existente in zilele noastre:-)
Pentru a veni in ajutorul parintilor si de ce nu, poate si a bunicilor, avem o recomandare pentru a oferi bucurie copiilor Dvs si pentru ai vedea jucandu-se fericiti pe leaganul lor preferat, va rugam sa ne vizitati in magazinul nostru si sa vizionati acest produs:
http://www.nordinova.ro/Leagan-CAN-CAN-Classic#page_artdet_tabs
daca cumparati acest super leagan CANCAN pana de Craciun, veti primi CADOU un leagan trapez,

cu care puteti completa varietatea acestui suport de leagan colorat!
Va dorim sarbatori fericite, joaca si voie buna!

Echipa Jungle Gym Romania