Calitatea materialului lemnos folosit de catre noi la turnurile din lemn marca Jungle Gym

 

In cazul in care doriti sa amenajati in curtea Dvs un loc de joaca din lemn pentru copii Dvs., primul lucru este sa cautati sa cumparati materia prima necesara, adica lemn, grinda, sipca, scandura, feronerie pentru montare, unul sau mai multe tobogane, pietre de catarat pentru un perete de escaladare, diferite sezuturi de leagane si eventual sa montati si dale cu caracter amortizator pentru protectia copiilor in cazul unei caderi de la inaltime.

Lucrand in acest domeniu de multi ani de zile respectiv fiind si parinte cu copii mici, la fel, cu dorinta de a tine copii cat mai mult in aer liber in gradina, cunosc acesti pasi, mai bine zis o „topaiala”, deoarece putem porni in prea multe directii, prea multe oferte, tentatii, promotii si posibilitati si variante.

Materialul lemnos este partea cea mai mare, cea mai voluminoasa, respectiv si cea care trebuie sa fie de maxima calitate, avand in vedere, ca dorim sa  lasam copiilor nostrii pe aceaste ansamble si dorim ca ei sa fie in siguranta deplina. Materialul lemnos trebuie sa fie unul robust, sa fie stabil si sa fie un material lemnos tratat, cu un tratament care confera protectia lemnului impotriva mucegaiului, a ciupercilor si a insectelor daunatoare. Tratarea se face prin punerea lemnelor intr-un tambur de mare dimensiune unde primeste un tratament prin injectare cu mare presiune a unor saruri. Aceste saruri patrund si in interiorul lemnului, avand astfel siguranta in timp. Aceste saruri se vad si pe suprafata lemnului, ele dand o tenta verzuie lemnului. Aceasta tenta verzuie se poate curata frumos prin slefuire usoara a suprafetei. Fara aceasta protectie, daca am monta din lemn cumparat de la un magazin de cherestea, acel lemn ar deveni impracticabil dupa prima ploaie, inflorind pe ea o adevarata ciupercarie. Dar noi nu dorim cultivarea ciupercilor si a mucegaiului, noi dorim un complex de joaca stabil, fiabil si rezistent multi ani de la montaj.

Pentru a oferi acest tip de lemn, noi lucram doar cu lemn autorizat de la marcile reprezentate, adica complexele de joaca Jungle Gym si Blue Rabbit 2.0. Grinzile de sustinere a turnurilor si a complexelor sunt de 900 mm * 900 mm, schitele de debitare si montare sunt de maxima precizie, motiv pentru care garantam ca dupa montare si punere in functiune, veti constata ca ati luat cea mai buna decizie, in ceea ce priveste sursa materiei prime de baza dar si a accesoriilor montate la complexul Dvs.

Daca doriti, putem sa vao ferim vopsirea materialului lemnos, contra cost, este un serviciu prin care materialul lemnos se slefuieste si se vopseste in doua straturi. Folosim vopsele de maxima calitate, puteti alege vopsire cu Milesi sau Tifel, ambele modele sunt vopsele ecologice, non toxice si nu sunt daunatoare copiilor.

Va stam la dispozitie cu un planner daca doriti sa configuratilocul de joaca mult visat. Oferiti copiilor Dvs un antidot al plictiselii: Joc si recreere in aer liber pe un complex de joaca marca Jungle Gym!