Cherestea europeana robusta

Turnurile si modulele Jungle Gym sunt realizate din lemn robust din lemn de pin European. Este frumos, puternic, ecologic, neutru din punct de vedere al emisiilor de CO2, reciclabil si infinit de regenerabil, atata timp cat provine din padurile gestionate in mod durabil. Proprietățile tehnice bune, aspectul natural și durabilitatea il fac un material de prima clasa pentru cadre de catarare, casute suspendate, turnuri cu tobogane si suporturi de leagane.

Ce inseamna sursa sigura pentru materialul lemnos? Ce inseamna FSC? Citiți aici un articol interesant: Certificarea padurilor conform standardului FSC

Din padurile gestionate responsabil

Materialul lemnos pentru complexele de joaca Jungle Gym are eticheta FSC. Consiliul pentru administrarea padurilor este o organizatie globala, non-profit, dedicata promovarii unei gestionari responsabile a padurilor in intreaga lume. Acest lucru va asigura cu privire la complexele Dvs. marca Jungle Gym este fabricata din lemn din paduri durabile, cu luarea in considerare a oamenilor, a animalelor salbatice si a mediului. La urma urmei, copacii sunt cea mai valoroasa sursa naturala; ele genereaza oxigenul pe care il respiram, sunt vitale pentru milioane de specii de animale si protejeaza climatul nostru.

Prin achizitionarea unui complex de joaca Jungle Gym oferiti un loc de joaca pentru multa vreme de la montare, cu posibilitate de al modula ulterior dupa necesitati si fantezie, totodata avand constiinta impacata cu privire la protejarea mediului inconjurator.

Aici mai gasiti si alte informatii importante cu privire la materialul lemnos folosit de noi: Informatii privind materialul lemnos a produselor achizitionate de la Nordinova Srl