Haideti sa vedem, care sunt jucariile preferate ale copiilor si in special, sa le luam separat, cu ce elemente, care sunt accesoriile de la locuri de joaca cu care se joaca fetite si care sunt jucariile preferate ale baietilor la ansablurile de joaca.

Cu siguranta, fetitele sunt mai vorbarete, ele vorsa se joace cu ceilalti copii, cu prietenelelor de la locul de joaca si le place modulul mini market. Aici pot sa se joace de-a piata, de-a magazin, pot sa pregateasca diferite obiecte si sa le expuna pe tejgheaua propriului magazinas. Deasemenea, le place sa se retragaintr-un loc mai linistit, vor sa povesteasca intre ele, intr-un loc doar al lor. Cu siguranta le va placea casuta pe platforma L sau XL de la Jungle Gym, unde pot sa isi amenajeze un adevarat rai pe pamant. Daca le place palavrageala, vor adora sa aiba montat pe complexul lor de joaca o cutie postala, unde pot primi scrisori si mesaje de la prietene, bunici si colegi de clasa. Daca primesc si un clopotel, acolo vor da de veste tuturor, cat de tare le place jocul in aer liber.

Pe de alta parte sa vedem preferintele baietilor. Ei vor fi in extaz, daca vor primi langa toboganul lor KBT albastrusi o bara de pompieri, rosie, exact ca cea originala de la garnizoana pompierilor. Astfel, vor putea cobori repede si vor alerga din nou, sus in turn de lemn, unde ii asteapta un volan sau o carma vapor si pot deveni capitani de corabie. Cu ajutorul bucket modulului ei vor putea incarca puntea vaporului cu provizii si vor porni la drum pregatiti. Dupa timpul petrecut in aer liber, toti copii, atat baietii cat si fetitele se vor aseza cu placere la modul mini piknik, la o gustare bine meritata. Astfel, am gasit antidotul plictiselii: Joc si recreere in aer liber!