Atunci cand si fratiorul sau surioara mai mica vrea la tobogan

 

Locurile de joaca atat pentru uz rezidential cat si cele care sunt montate in parcuri publice nu pot fi folosite in conditii de maxima siguranta de copilasi mai mici de 3-4 ani. Stau mamicile cu coilasii mai mici si se intreaba, ce putem face in cazul copilasilor mai mici de aceasta varsta?

Bebelasii in jurul varstei de 1 anisor incep sa umble tot mai in siguranta, incep sa exploreze lumea care ne inconjoara si vor provocari tot mai multe si tot mai des. Se intereseaza de instrumentele de joaca fara a ii opri restrictiile de varsta sau de siguranta, e clar, nu avem de ales, vor si ei pe tobogan! Instrumentele de joaca gandite pentru copii mai mari insa nu sunt sigure pentru ei, nu pot fi nicidecum folosite in maxima siguranta. Ce putem face?

Daca iesim in parcuri cu un fratior mai mic, este inevitabil sa ne confruntam cu aceasta problema.

Daca copilasul nostru invata in primavara sa faca primii pasi si este un explorator innascut, vom petrece chiar si doua sezoane de joc cu frica toboganului mare si vom fi incontinuu langa el fara a il putea lasa sa exploreze independent locul de joaca.

Solutia data de familia Blue Rabbit 2.0 este modulul Platform 600. Acesta e  o platforma cu 60 cm inaltime, care contine si un tobogan Toba HDPE de 1,2 m lungime, tobogan cu posibilitate de a alege culoarea ei preferata.

Pentru o folosire in maxima sifuranta, platforma este dotata cu manere din platic –antiderapante, atat in partea de urcare cat si la partea exterioara a toboganului.

Modulul poate fi montat si la alte turnuri , respectiv este astfel conceput incapt fratiorul mic sa nu aiba acces la partea turnului unde au acces copii mai marisori, nici decum sa nu ajunga in zone periculoase acestei perioade de varsta.