Jungle Gym Cottage-Swing1-Minipicnic

Loc de joaca de uz rezidential.

Acest complex de joaca contine urmatoarele turnuri/module/accesorii:
Turn COTTAGE- cu tobogan 2,9 m lungime
1 buc Modul MINIMARKET/MINIPICNIC
1 buc modul Swing1 cu 1 buc sezut leagan rosu inclus

 

Pentru cei care apreciază placerile simple ale vietii, turnul de joaca Jungle Gym COTTAGE  este o sursa subtila de distractie in aer liber.

Aducand in curtea Dvs sentimentul cabanei de la munte, acest turn are un acoperis din lemn frumos inclinat si are un nisipar generos la baza. Locul de joaca ofera multe ore de activitate copiilor Dvs. Este perfect pentru o gradina mai mica si de ce nu, daca spatiul ne permite, poate fi extins cu un modul de leagan.

Copii vor adora modulul de piknik atasat la baza turnului. Va fi locul preferat pentru a lua masa de pranz sau o gustare cu prietenii lor. Modulul de picnic include o masa, doua banci, un acoperis cu material impermeabil si un dulap pentru a stoca toate jucariile.

Aceasta masa de dimensiuni pentru copii este compatibila cu turnurile Jungle Mansion, Jungle Shelter, Jungle Cottage, Jungle House, Jungle Hut, Jungle Home, Jungle Casa, Jungle Club și Jungle Castle.

Leaganul in aer liber se potriveste tuturor turnurilor de joaca Jungle Gym sau poate fi atasat la un perete. Este intarita de bratele unice patentate si capacele cu suruburi care sunt incluse in kitul de montare. Leganatul, este un sentiment si o joaca care nu poate fi niciodată indeajunsJ

Combinati si potriviti complexul Dvs din lemn cu accesorii dintr-o lista lunga, inclusiv bara de pompieri,  leagan cuib sau un talking tube.

PRETUL NU INCLUDE COSTUL DE TRANSPORT/MONTAJ.

Cele mai complete ansamble de joaca de exterior din lemn dotate cu tobogane diferite culori si marimi, extinsa cu modulul adorabil de picnic si cu acel sentiment dragut, aspect de cabana de munte, va arata perfect in curtea proprie.

   

Detalii

Suprafata 362 cm x 315 cm
Inaltime  275 cm
Materialul acoperisului  lemn
Materia prima material lemnos brad impregnat
Se recomanda pavarea zonei de siguranta, model recomandat  covor cauciuc de 4 cm grosime
Varsta recomandata  copii cu varsta intre 3-14 ani

 

 

Informatie importanta: Materialul lemnos este un material viu, care este in contact permanent si direct cu schimbarile de temperatura, cu umezeala, respectiv cu razele solare. Datorita contactului permanent cu conditiile meteo din exterior, pot apare unele crapaturi, fiind un fenomen natural. Acest lucru nu afecteaza in nici un fel durata de viata a produselor.