Jungle Gym Barn-Minipicnic

Loc de joaca de uz rezidential.

Acest complex de joaca contine urmatoarele turnuri/module/accesorii:
1 buc Turn BARN – cu tobogan 2,9 m lungime ( culori la alegere: rosu, galben, albastru, verde,verde mar, mov, turcoaz)
1 buc Modul MINIMARKET/MINIPICNIC

Explorati toate zonele turnului Barn, acesta avand mai multe posibilitati de urcare și este dotat cu un tobogan mare. Orientarea acestui complex de joaca din lemn se poate personaliza în funcție de nevoile tale. Având o scară și un perete de catarare, acest turn include de asemenea si un volan pentru mai multe jocuri si posibilitati de explorare. Proiectat în proporții robuste, cu o amprenta la sol generoasa, cu o inaltime interioara de peste 160 cm si zona de joaca pe doua nivele, acest complex pentru copii se prezinta ca fiind unul dintre cele mai mari turnurisi este plin de potential.

Modulul de picnic include o masa, doua banci, un acoperis cu material impermeabil si un dulap pentru a stoca toate jucariile.

Aceasta masa de dimensiuni pentru copii este compatibila cu turnurile: Jungle Mansion, Jungle Shelter, Jungle Cottage, Jungle House, Jungle Hut, Jungle Home, Jungle Casa, Jungle Club și Jungle Castle.

PRETUL NU INCLUDE COSTUL DE TRANSPORT/MONTAJ.

Detalii

Suprafata 279 cm x 390 cm
Inaltime  322 cm
Materialul acoperisului  lemn
Materia prima material lemnos brad impregnat
Se recomanda pavarea zonei de siguranta, model recomandat  covor cauciuc de 4 cm grosime
Varsta recomandata  copii cu varsta intre 3-14 ani

 

 

Informatie importanta: Materialul lemnos este un material viu, care este in contact permanent si direct cu schimbarile de temperatura, cu umezeala, respectiv cu razele solare. Datorita contactului permanent cu conditiile meteo din exterior, pot apare unele crapaturi, fiind un fenomen natural. Acest lucru nu afecteaza in nici un fel durata de viata a produselor.