In cazul in care numarul copiilor este mai mare de 2-3 sau avem si in vecini prieteni cu copii de varste asemanatoare e bine de gandit un spatiu de joaca mai maricel. Unul, care sa contina mai multe posibiliztati de joc, sa aiba loc si pentru baieti dar sa ofere activitate interesanta si pentru fetite. In functie de spatiul disponibil, putem sa concepem un complex pe lungime sau putem sa il gandim in forma de L. Sa avem tobogan si pentru cei mai mici sa nu ne fie frica sa ii lasam si pe ei la locul de joaca.

Un complex montate in forma de L, poate fi amenajat intr- parte a gradinii astfel sa mai ramana spatiu si pentru parintii harnici de a amenaja spatiu cu flori.

Baietii cu siguranta vor dori sa aiba o corabie sa fie capitani de vase de croaziera, vor sa aiba perete de catarare, podulet mobil, plasa de catarare poate chiar si o bara de pompieri si alte posibilitati de escaladare.

Daca fetitele sunt mai cumintele, vor dori sa aiba un mini market unde pot procura toate bunataturile pentru masa de pranz, pe care o vor servi la masuta si banca de la mini piknik. Le va placea sa aiba un telefon montat in turn sa isi sune prietenele sau un bucket modul pentru a urca cu usurinta jucariile in castelul lor.
Oricare ar fi numarul copiilor, complexele din lemn marca Jungle Gym fac fata cu brio la toti, abia asteapta sa fie montat si sa fie folosit la maxim de toti copii iubitori de joaca in aer liber.
Va stam la dispozitie si in continuare cu produse si servicii de calitate! Vizitati-ne pe site-ul www.junglegym.ro sau la atelierul si showroom ul nostru din Oradea, unde va prezentam intreg procesul de productie cu drag!

Echipa Jungle Gym Romania