Materialul lemnos este un punct forte atunci cand vrei sa construiesti un loc de joaca pentru copii in curtea ta privata. Un loc de joaca de uz rezidential, nici nu poate fi mai frumos decat construit din lemn, din lemn masiv, vopsit ori in nuanta folosita si la alte elemente inconjuratoare ori in culori vioi sa fie o atractie a gradinii tale.


Marca Jungle Gym fiind o calitate maxima si un nume consacrat in domeniul locurilor de joaca din lemn de uz rezidential, pune mare accent pe acest aspect.In totdeauna cauta solutiile cele mai bune pentru a oferi clientilor siguranta maxima. Astfel, pentru a servi clientii a introdus in gama materialului lemnos posibilitate de a alege material lemnos de tip Douglas 100 % natural, brut, netratat.

Acest tip de lemn, intradevar, arata foarte frumos, dupa o prelucrare minutioasa, este chiar unul atragator la prima vedere. Am studiat posibilitatea de a introduce si la noi in Romania acest tip de material lemnos. Am cerut parerile inginerilor de prelucrare a lemnului, ne-am consultat cu mai multe depozite en gros de cherestea si de material lemnos si am ajuns la o concluzie unanima. Materialul lemnos de tip Douglas 100 % natural,brut, netratat se simte foarte bine in tarile cu un climat oceanic, precum Olanda, Franta, Belgia, etc…, acolo, unde nu sunt asa mari diferente si extreme de temperatura. La noi insa, unde vara sunt temperaturi de +42 °C,iar iarna chiar si de -35°C, acest tip de material lemnos se va deteriora intr-un timp destul de scurt si anume, in maxim 2 ani ar deveni inutilizabil.

Furnizorul nostru de material lemnos este unul testat si agreat de timp indelungat. Avem o colaborare bazata pe principiul, clientul nostru stapanul nostru, daca vrem sa ramanem cei mai buni atunci avem nevoie de materii prime de calitate maxima. Este un lemn tratat, astfel este protejat impotriva ciupercilor, a mucegaiului si a insectelor.

Informatii importante privind materialul lemnos a produselor achizitionate de la Nordinova srl ->>

Informatie importanta: Materialul lemnos este un material viu, care este in contact permanent si direct cu schimbarile de temperatura, cu umezeala, respectiv cu razele solare. Datorita contactului permanent cu condițiile meteo din exterior, pot aparea unele crapaturi, fiind un fenomen natural. Acest lucru nu afecteaza in nici un fel durata de viata a produselor.


Insa prin vopsire i se da si o extra protectie, cel impotriva razelor UV. Consideram, ca prin slefuire/vopsire ori solicitat ca serviciu contra cost de la noi, ori in regim propriu, materialul lemnos este de foarte buna calitate, e tratat, e robust, e fiabil si printr-o intretinere periodica – ca la orice mobilier de gradina – aceste complexe vor fi impozante si folosite cu bucurie chiar si peste 10 – 15 ani. Este un loc de joaca pentru mai multe generatii si poate fi modulat oricand, e politica firmei, modulele noi vor fi intotdeauna compatibile cu turnurile modele mai vechi, exact din acest considerent.


Va stam la dispozitie si in continuare cu produse si servicii de calitate! Vizitati-ne pe site-ul www.junglegym.ro sau la atelierul si showroom-ul nostru din Oradea, unde va prezentam intreg procesul de productie cu drag!

Echipa Jungle Gym Romania