Cand vorbim de un loc de joaca, instantaneu ne gandim si vizualizam in fata ochilor un loc de joaca de exterior, dintr-un parc sau altul al orasului unde mergem cu placere cu copii nostri.
Insa, ca si o alternativa, o solutie pentru zilele friguroase si ploioase, pentru organizarea unei petreceri sau pentru a serba o zi de nastere, inevitabil, exista locurile de joaca de interior. Si de ce nu, ca si o alternativa pentru jucariile din plastic, care au tendinta ca dupa un timp scurt sa se rupa, sa se exfolieze sau chiar sa miroase neplacut, aceste spatii de joaca de interior, se pot dota cu elemente de joaca din lemn, din lemn tratat cu material ecologic si vopsit in culorile curcubeului sau in orice alta nuanta preferata.

 

Puteti sa dati locului de joaca o tematica interesanta, de exemplu, pentru baietii care vor sa devina capitani de corabie, se poate amenaja un turn HUT cu modul vapor, un adevarat vas de pirati.

 

 

 

 

 

 

 

 

Punctul forte a locului de joaca, cu siguranta, vor fi toboganele, iar daca amenajati un bazin cu bile colorate va fi locul preferat a copiilor prezenti la petrecere:

 

 

 

 

 

 

Pentru fetitele harnice si gospodine, va recomandam sa amenajati o mica taraba de piata pentru a putea procura toate cele bune pentru masa festiva organizata dupa joaca:

 

 

 

 

 

 

 

Casuta din lemn, casuta din carton, cort de tabara, orice varianta, dar sa fie si copii le adora. Este locul unde se pot ascunde, unde pot sa povesteasca in liniste:

 

 

 

 

 

 

Pentru inca un element de joaca, puteti sa montati un turn cu o locomotiva, pentru a oferi posibilitate copiilor sa calatoreaca in lumea basmelor:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daca doriti, puteti sa imitati natura exterioara, punand ca si pardoseala gazon artifical, astfel: