Atunci cand vrem sa cumparam o jucarie pentru copilul nostru, deseori nu putem alege din multimea de variante oferite pe piata. Nu este altfel nici in cazul turnurilor si castelelor de joaca. Cu acest articol dorim sa va ajutam in privinta trendurilor din acest an, care sunt cele mai populare modele. Mai intai subliniem ca la intocmirea listei am constatat ca mai multe jucarii interesante au ramas in afara ei, de aceea inainte de a lua o decizie, merita vizualizate si celelalte produse din oferta noastra, deoarece poate astfel veti gasi cel care vi se potriveste cel mai bine.

10. Jungle Gym Club

Jungle Gym Club este prototipul castelelor de joaca cu dimensiuni compacte, care se poate aseza si in curtile/gradinile mici. Scara si toboganul sunt asezate in laturi perpendiculare, astfel maximizand utilizarea spatiului. Acoperisul din lemn rezistent asigura o umbrire placuta iar la baza castelului se afla partea cu nisip. Raportul calitate-pret este excelent, astfel locul din acest top este meritat.

9. Bruno Frontier

Pe locul urmator se afla cel mai popular model din seria Bruno, o serie care are ca modele castele de joaca combinate cu perete de catarare. E de remarcat, ca in pretul de baza primim material lemnos taiat in table la marime potrivita, cu o garantie de 10 ani, precum si 2 placi de leagan pentru modulul de catarare. Aspectul unic al peretelui de catarare in valuri si toboganul lung sunt atractive si pentru copiii mai mari. Acesta ocupa locul 9.

8. Jungle Gym Castle

Un nou turn mai micut de la Jungle Gym, diferenta fata de modelul Club constand in acoperisul prelata, care asigura impermeabilitate completa. Se poate aseza in gradini mai mici si desigur, are si loc pentru nisip. Pozitia buna in clasament nu este o coincidenta, deoarece observand eticheta cu pretul produsului, putem observa ca, acesta trece cu putin peste 1.800 ron.

7. Jungle Gym Casa

Acest turn complex cu aspect mediteran poate oferi intr-adevar o casa potrivita jocului copiilor Dumneavoastra. Langa scara colorata, fixata atat in partea de jos, cat si in cea de sus, se afla toboganul, iar sub turn se afla groapa cu nisip. Aspectul simpatic al modelului Casa l-a plasat printre  cele favorite pentru gradinile mici.

6. Jungle Gym Chalet

Mergand spre capul listei apar si turnurile mai mari, inclusiv turnul Chalet, cu acoperis din lemn si cu terasa, care este tot mai popular in ultimii ani. Sub platforma se poate amenaja o groapa cu nisip sau masa de picnic. Pe langa aspectul impozant, poate ii mai intareste pozitia a 6-a si faptul ca in cutie se gaseste si un telefon de joaca, un volan si modulul Bucket, o galeata care se poate ridica in turn, care este un modul favorit al copiilor.

5. Blue Rabbit 2.0 Beach Hut

Blue Rabbit, adica ”iepurasul albastru” a revenit la noi cu oferta reinnoita si incepe sa ocupe locul sau meritat in inima clientilor. Turnul masiv cu structura din lemn se prezinta cu doua inaltimi a platformei (120 cm si 150 cm) si se poate extinde cu numeroase module. Beach Hut asa cum arata si numele, seamana cu statia de salvamari de pe malul marii din care micutii pot incepe misiunea de salvare a ursuletului de plus, cazut in bazinul din gradina.

4. Jungle Gym Mansion

Modelul Mansion (inseamna castel, conac) este de o marime considerabila si chiar in ciuda acestei mari dimensiuni, in acest sezon ocupa un loc foarte important in ceea ce priveste numarul de unitati vandute de turnuri de joaca. Terasa mare va permite ca sub ea sa amenajati si o groapa cu nisip si o masa de picnic, unul langa altul unde copii pot desena, juca jocuri de societate sau pot lua o gustare. Asemanator cu turnurile de categorie superioara a Jungle Gym, pretul de baza include si accesorii suplimentare, ca modulul volan si modulul Bucket.

3. Jungle Gym Playhouse Platform

Pe locul al treilea se afla variabila Playhouse Platform. Din acest turn de baza se pot construi trei jocuri diferite: Playhouse L, Playhouse Xl și Crazy Playhouse, in functie de alegerea Dumneavoastra. Pe langa variabilitatea lui, popularitatea turnului se mai datoreaza si casutei misto cu usi si geamuri din plastic care se pot inchide, accesoriu al jocului.

2. Jungle Gym Cottage

Medalia de argint al acestui sezon ii revine turnului Jungle Gym Cottage, un turn de baza universala, foarte variabila, la al carui platforma asezata la o inaltime de 145 cm se poate adauga un tobogan de 290 cm. Acoperisul cu design unic nu numai ca ofera umbra, ci va protejeaza si de ploi mult mai bine decat acoperisurile traditionale din lemn. Cei mai multi dintre clientii nostri extind turnul Cottage cu diferite module.

1. Jungle Gym Villa

Jungle Gym Villa de la inceput si-a castigat un loc important in inima clientilor, astfel in Romania, domina de aproximativ un deceniu piata turnurilor/locurilor de joaca. Cu toate ca acum cativa a fost mult mai agreat fata de celelalte turnuri, in ultimii ani, noile modele au reusit sa se realieze, neafectand insa pozitia sa de lider. Cei care au ales turnul Villa au optat pentru acest model pentru ca, pe langa scara simpla, se gaseste si un perete de catarare, scara de franghii si o franghie de catarare, astfel reusindu-se introducerea mai multor functii. De aceea Villa ofera un loc de joaca complet, la un pret acceptabil, fara a fi nevoie de a adauga alte module suplimentare.